Onderhoud en garantie

Wij leveren op elke printer een onderhoudscontract dit is namelijk de garantie op uw printer. Dus als de printer een storing vertoont dan heeft u de zekerheid dat er binnen 8 uur een monteur ter plaatse is om uw printer weer werkend te krijgen. Dit kunt u realiseren door naar ons service nummer te bellen, een servicemedewerker van Xerox zal u dan verder helpen met uw storing. Zodat u optimaal gebruik kunt maken van u printer en niet voor verassingen komt te staan.

Gratis verbruiksartikelen

Een ander belangrijk voordeel van een onderhoudscontract is het gebruikt van de verbruiksartikelen (toners, drums enz.). Deze kunt u kosteloos online bestellen of via het servicenummer. De enige zaken die niet binnen het onderhoudscontract vallen zijn nietjes en papier. U hoeft dus zelf geen dure toners of andere ingewikkelde onderdelen te kopen!

Betaal alleen voor wat u verbruikt

Het onderhoudscontract is verdeeld in vaste en variabele kosten, de vaste kosten zitten bij het huren of leasen van de printer in de huur/lease prijs verwerkt. De variabele kosten zijn de afdrukkosten. Deze worden eens per kwartaal aan u doorbelast. Het aantal afdrukken dat u dat kwartaal gemaakt heeft bepaalt de prijs. Dus als uw in 3 maanden 1.000 zwart en 1.000 kleur afdrukken gemaakt heeft betaalt u:

1.000 * 0,08 (prijs per afdruk kleur) = 80,-
1.000 * 0,008 (prijs per afdruk zwart) = 8,-
Totaal : 88,-

Mocht u nog vragen hebben over het onderhoudscontract vul dan het contactformulier in. Alle details treft u ook in onze algemene voorwaarden.

Technische storing?

Heeft u een probleem met één van onze machines? Neem dan contact op met de technische dienst van Xerox via 020-6563620.