Kopieerapparaat huren

Wij bieden een groot assortiment van verschillende Xerox kopieerapparaten. U huurt bij ons tegen bodemprijzen omdat het geen nieuwe machines betreffen maar gereviseerde in nieuwstaat. De machines zijn flexibel inzetbaar omdat u maandelijks op kunt zeggen en u gemakkelijk kunt ruilen tegen een ander kopieerapparaat of juist machines kan laten bijplaatsen. Het huren van een kopieerapparaat wordt zo gemakkelijk ad hoc inzetbaar.

Wat kost een kopieerapparaat huren?

U betaald een vast bedrag per maand en een variabel bedrag aan de afdrukken. Dit is inclusief:

  • Onderhoudscontract: bij een storing komt er kosteloos een reparateur de storing verhelpen
  • Gratis toners en drums bestellen
  • U heeft alleen nog bijkomende kosten voor papier. Optioneel kunt u ook nietjes via ons afnemen om uw print en kopieerwerk af te werken.

Kopieerapparaat huren zonder kredit?

Dat kan! Bij het huren wordt er geen geregistreerde lening aangegaan maar huurt u direct van ons. Wij rekenen daarbij geen hoge rentes aan u door maar geven u hiermee de ruimte om in uw business te investeren. Een bij ons blijft op deze manier mogelijk voor elke soort organisatie.

Technisch perfect

Een kopieerapparaat dat u bij ons huurt worden altijd eerst door Xerox monteurs volledig nagekeken, waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen en voorzien van een goedkeuringscertificaat.